fredag 24 april 2009

Första spelet !

Nu har det blivit dags för mitt första spel och jag hoppas på en skön start ! Det första spelet blir en dubbel ifrån Italien och England.

Spel nummer 1 är följande:

Reggina-Juventus 2(1,80) Matchstart sön 26 april 15:00

Fulham-Stoke 1 (1,75) Matchstart lör 25 april 16:00

Dubbelodds: 3,15 (Expekt)
Spelvärt: 3,05+
Insats: 100 kr(10%)



Kommentar för Fulham-Stoke:

Uefa cup plats - Fulham har en riktigt bra chans på Europa league plats. De slåss om den sjunde platsen som alltså ger Europa league spel. Eftersom att konkurrenterna för den sista matchen möter Man U och Chelsea är det väldigt troligt att de båda tappar poäng och då kan Fulham ta greppet om sjunde platsen.

Stoke i ingenmansland – Fulham har alltså europa league som morot. Stoke ligger mitt i ingenmansland. Kontraktet är i princip säkrat och just nu finns det inget speciellt att spela för förutom äran förstås. Det är också så att Stoke är ligans näst sämsta borta lag bara tabelljumbon West Bromwich är sämre. Jag ser ingen som helst anledning till att denna usla borta statistik ska förändras!

Övrig kommentar: Känns ganska överflödig fast tar en kort ändå. Fulham har med euro cup

platsen som morot väldigt mycket att spela för. Stoke har som sagt ett väldigt uselt bortafacit bara en seger på borta plan. Ettan är stensäker!

Kommentar för Reggina- Juve:

Strid om andra platsen – Juventus är i behov av en vinst. Förlust på söndag kan innebära att dom släpper iväg konkurrenterna milan med ett litet försprång. Båda lagen slåss om andra platsen som ger en direkt plats till champions league gruppspelet. Laget som kommer på tredje plats måste alltså kvala och får då spela lite fler matcher vilket kan resultera i trötthet hos spelarna mot slutet av säsongen och eftersom att alla vill undvika att spela ”onödiga matcher” så blir juventus tvungna att vinna helt enkelt.

Tabelljumbo – Reggina är alltså Serie A’s sämsta lag. Sist med 4 poäng upp till Torino som ligger på ”säker” mark. Hemmafacitet är absolut inte imponerande och man är det näst sämsta hemma laget i hela ligan. Bara 2 vinster på hemmaplan denna säsong. Jag tror att Reggina kommer att försöka backa hem redan från start för att försöka ”beröva” Juventus på 2 p. Det kommer inte att hålla och jag tror att Juventus tar hem det här.

Övrig kommentar: Juventus har spelare som Del piero, Nedved, Chiellini mm. Reggina har knappt någon spelare som skulle kunna slå in sig i Juventus startelva, men fotboll handlar ju inte bara om lag på pappret. Fast i den här matchen anser jag att Juventus helt enkelt kommer att vara bra för Reggina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar